2 kolom hefbrug

Bij Handelsonderneming Buijs begrijpen we dat het niet altijd eenvoudig is om nieuwe materialen aan te schaffen. Vaak kosten de producten veel geld en is er veel keuze, waardoor u soms door de bomen het bos niet meer kunt zien. Daarom maken wij voor u overzichtelijk welke keuzes er zijn en helpen wij u graag bij het maken van uw beslissing. Daarnaast zorgen wij ervoor dat onze producten altijd voor een eerlijke prijs weggaan, waardoor u nooit teveel betaalt. Bij ons vindt u alles om uw garage mee in te richten, van een 2 kolom hefbrug tot aan dop- en steeksleutels. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Lees dan verder op onze website of neem contact op met een specialist van Handelsonderneming Buijs die u graag alles vertelt over ons assortiment.

Waarom kiezen voor een 2 kolom hefbrug?

Wanneer u een nieuwe hefbrug gaat aanschaffen komt u voor vele keuzes te staan. Zo kunt u kiezen voor een grote 4 kolom hefbrug, maar kunt u ook gaan voor het praktische van een 2 kolom hefbrug. Hoe maakt u deze keuzes en wat zijn nou precies de grootste verschillen? Wij helpen u graag met informatie over onze 2 kolom hefbrug, waardoor u kunt beslissen of een 4 of 2 kolom hefbrug voor uw werkplaats de beste keuze is.

Een 2 kolom hefbrug is praktischer in gebruik, doordat deze minder ruimte in beslag neemt. Sommige types van de 2 kolom hefbrug zijn daarbij ook zeer geschikt om te gebruiken in een ruimte die beperkt is in de hoogte. Een 2 kolom hefbrug is daarnaast ook vaak te plaatsen op een doorgaand pad, doordat auto’s hier tussendoor kunnen rijden. Verder is er meer ruimte onder de auto beschikbaar bij een 2 kolom hefbrug, omdat hier geen brede rijplaten onder liggen. Wilt u echter dat de hefbrug extra stabiel is en dat de auto wordt gedragen op de wielen in plaats van op het chassis, dan is een 4 kolom hefbrug een betere keuze dan een 2 kolom hefbrug.

Een expert met u mee laten kijken

Natuurlijk is het altijd prettig wanneer er iemand met u meedenkt wanneer u deze lastige beslissing moet maken. Daarom kunt u onze experts altijd vragen om onafhankelijk advies. Wij bespreken dan samen met u uw wensen en mogelijkheden en geven u vrijblijvend advies over de meest geschikte 4 of 2 kolom hefbrug. Zo staat u er niet alleen voor wanneer u een hefbrug wilt gaan aanschaffen.

Natuurlijk is de 2 kolom hefbrug van Handelsonderneming Buijs altijd van de hoogste kwaliteit. Al onze machines zijn CE goedgekeurd en gecertificeerd en zodoende dus veilig en betrouwbaar om mee te werken.

Meer te weten komen over een 2 kolom hefbrug?

Heeft u nog vragen over een specifiek type 2 kolom hefbrug? Neem gerust contact met ons op. Wij vertellen u graag alles wat u wilt weten, zodat u goed geïnformeerd een keuze hierin kunt maken. Wilt u meer weten over onze webshop? Ook dan kunt u natuurlijk contact met ons opnemen. Wij zijn bereikbaar via het contactformulier op onze website, door te mailen naar buijsbertus@kpnmail.nl of door te bellen naar 06-51261874. Wij hopen u snel te mogen helpen met de aanschaf van een geschikte 4 of 2 kolom hefbrug voor uw garage.

© 2011 - 2018 Handelsonderneming Buijs | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel